Vijf poppen die Reizen over de wereld en dat vastleggen op de fotowebsite Instagram. Van een reizende aap tot een legomannetje op reis. Ze komen allemaal voorbij in deze top 5 met reizende poppen.

vijf-poppen-die-reizen-over-de-wereld-op-instagram
Nu is het tijd voor een rubriek met een knipoog naar de naam van dit reisblog: Reizen over de Wereld. Deze keer vijf poppen die Reizen over de Wereld op Instagram.

1. Travelmonkey – De reizende aap

travelmonkeyDit reizende aapje is misschien wel mijn persoonlijk favoriet. Dit was het eerste Instagramaccount dat ik ging volgen met een reizend poppetje in de hoofdrol. Je moet toestemming krijgen om Travelmonkey (link Instagram) te volgen. Het aapje accepteert niet zomaar iedereen als volger. Het aapje trotseert hierboven bijvoorbeeld de kou van Mount Everest (foto boven). Van een sherpa kreeg hij een muts en sjaal, zodat ‘Monkey no cold’.

2. LEGO World Tour – Een poppetje van 4 cm in de grote mensenwereld

De avonturen van de man van 4 centimeter worden gevolgd door meer dan 10.000 mensen. Dit mannetje van LEGO genaamd Walter liep ik tegen het lijf op Instagram, omdat hij in Japan verbleef. Hier staat hij bijvoorbeeld voor de Miyajima Shrine in Japan (lees ook ons reisverslag Dagtrip vanuit Hiroshima: Floating shrine in Miyajima). Maar dit is een man van de wereld, want hij bezocht bijvoorbeeld ook Frankrijk en Peru.

3. The Traveling Mr. Fox – De reizende vos

 


Deze reizende vos op Instagram gaat alweer een tijdje mee. Was deze vos in het begin nog blij met 5 likes. Nu is dit vosje al een ster op Instagram. Duitsland, Bulgarije, Turkije en recentelijk Italië waren vakantiebestemmingen van Mr. Fox. Op de foto hierboven is onze Traveling Mr. Fox bij de Cinque Terre in Italië, maar op zijn account vind je veel meer foto’s uit het mooie Italië.

4. Panda – Reuzenpanda onderweg

In mijn Fotoverhaal – Reuzenpanda’s uit China bleek dat Panda’s niet veel anders doen dan eten en slapen. Dat is bij Panda @Panda_anywhere wel anders. Deze panda reist heel de wereld over. Zo was deze panda bij Sigiriya Rock in Sri Lanka zoals je op bovenstaande foto kunt zien.

5. Elmostraveladventures – Elmo op reis


Elmo is bekend van Sesamstraat. Maar elmostraveladventures laat zien dat Elmo niet alleen in Sesamstraat blijft. Dit leuke account kwam ik tegen via de favoriete instagramaccounts van Gaat Eens Voets en kon ik dus nog last-minute in deze lijst opnemen! Op de bovenstaande foto is Elmo in Nederland!

Meer Instagram?

Bekijk ook Mijn vijf favoriete Instagramaccounts over reizen en het account van Reizen over de Wereld op Instagram.

Niets missen?

Volg Reizen over de Wereld op Instagram, Facebook, Google Plus, Bloglovin’ of Twitter en mis geen update meer.

Poppen die reizen over de wereld en dat vastleggen op Instagram? Leuk idee?

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.