Sziget is leuk. Sziget is ook duur. Een kaartje is al 45 euro en je geeft ook zo hetzelfde bedrag uit aan drank. Tijd voor dranksmokkel.

Uit Polen hadden we nog wodka over. Aangezien we vorige keer niet gefouilleerd werden, leek het me simpel om het flesje wodka wat we hadden gewoon in onze onderbroek te ‘verstoppen’. Hier wilde Richard niet aan meewerken en niet eens omdat er geen ruimte meer was in zijn onderbroek. Hij had een eigen methode, wodka in waterflesjes en dan net doen of het water is. Zo opvallend, dat het onopvallend is.

Tsjah, helaas werkte deze ‘briljante’ methode niet. De controleur schudde een keer met het flesje, zag dat het niet dicht was, en nam gelijk 0,5 liter wodka in beslag. De smokkel was al over voordat het goed en wel begonnen was. Nu weten we allemaal die keer dat Richard doodleuk een mes in zijn handbagage meenam. Misschien had ik beter moeten weten, haha. De Red Bull mochten we wel houden en de zakflaccon whiskey kwam ook door de controle. Kortom, het werd wederom een duur dagje.
German Richard
Aangekomen op het park zagen heel wat mensen er erg vermoeid uit. Wij kwamen natuurlijk al nepfestivalgangers zo fit als een hoentje het park oplopen, helaas zonder al te veel eigen alcohol. Als eerste The Subways om 15:00 uur die er een leuk showtje van maakten, inclusief wat crowdsurfing.

Later Mando Diao, onze zweede mattie. Daarna was het de beurt aan Paolo ‘new shoe’ Nutini. ’s Avonds ging het pas echt los met LMFAO die er een keiharde show van maakten. Toen stond het bij de main stage in alle hoeken vol. Ook bij The Killers ging het los, net nadat het even 15 minuutjes geregend had, maar dat mocht de pret niet drukken.
The Killers
Twee dagen Sziget zitten er dus op. Voor het echt gevoel moet je waarschijnlijk op de camping zitten, maar zo lekker relaxt vanuit het hostel kom je ’s middags lekker het park op en kijk je alle acts op de main stage. Vervoer is uitstekend geregeld en we konden dan ook terug met de tram en vervolgens de nachtbus naar het hostel.LMFAO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.