Samenwerken

Samenwerken met reisblog Reizen over de Wereld

Leuk dat je denkt aan een samenwerking. Ik ben wereldreiziger Vincent en ik schrijf maandelijks blogs over de landen die ik bezocht heb. Inmiddels heb ik al meer dan 50 wereldse bestemmingen bezocht. Ik schrijf persoonlijke reisverhalen gericht op een Nederlandse doelgroep van avontuurlijke reizigers. Alle social media kanalen van Reizen over de Wereld zijn doelbewust volledig in het Nederlands. Daarnaast produceer ik ook persoonlijke reisvideo’s. Reizen over de Wereld is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK-nummer: 73057665).

Wekelijks plaats ik blogs over reizen. Over het algemeen over reizen die ik samen met zijn vriendin Suzanne heeft gemaakt. Meer informatie over mijn reisblog staat op over Reizen over de Wereld. Contact opnemen kan altijd via info@reizenoverdewereld.nl of het contactformulier.

Nu volgt meer informatie over mogelijke manieren van samenwerken, statistieken van Reizen over de Wereld en samenwerkingspartners uit het verleden.

Manieren van samenwerken

Er zijn veel manieren van samenwerking mogelijk. Dit reisblog richt zich daarbij volledig op de Nederlandstalige markt. Al mijn social media kanalen zijn dus in het Nederlands! Denk aan een van de volgende manieren van samenwerking.

Persreizen

Op uitnodiging van een reisorganisatie bezoeken we een reisbestemming. Vervolgens schrijven we daar een of meerdere blogs over. Uiteraard delen we dan ook foto’s en video’s op social media. Op Instagram hebben we meer dan 1000 Nederlandse volgers. Ook kan ik een reisvideo maken van onze perstrip. Hierbij een voorbeeld van onze reis door Zweeds Lapland.

Testen van accommodaties of ervaringen

Op uitnodiging testen we ook hotels of ervaringen. Voorbeeld: We recenseerden op uitnodiging van High Tea Holland een High Tea en Coffee in Dordrecht.

Product reviews

Regelmatig testen we ook producten. Deze producten moeten wel een directe link hebben met reizen. Zoals de recensie van het kookboek The Curry Guy, terwijl we net naar Noord-India waren geweest. Of het testen van een fotoboek van onze reis naar Japan.

Statistieken website & Social Media

Natuurlijk doe ik niet geheimzinnig over mijn statistieken. Hierbij een overzicht van de belangrijkste cijfers.

Website

Deze website werd in 2019 door 50.000 unieke bezoekers bezocht. Dat zijn zo’n 4000 unieke bezoekers per maand.  Over het algemeen zijn het avontuurlijke Nederlandse reizigers die de wereld willen ontdekken. Bijna alle bezoekers zijn Nederlandstalig. Daarvan is ongeveer 60% vrouw en 40% man. Ruim een derde van de bezoekers is tussen de 25-34 jaar oud. Ruim twee derde van de bezoekers is onder de 44 jaar oud.

Sociale Media

Op al mijn Sociale Media heb ik meer dan 2000 volgers. Dit zijn de belangrijkste drie:

Reizen over de Wereld is daarnaast actief op Youtube, Google Plus en Pinterest.

Samenwerkingspartners uit het verleden

Reizen over de Wereld werkte samen met:

fotofabriek samenwerken reisblog Reizen over de WereldVoigt Travel samenwerken reisblog Reizen over de WereldSwedish Lapland Tourism samenwerken reisblog reizen over de wereldStadsbranderij Dordrecht reizen over de wereld samenwerken reisblog centraal beheer samenwerken reisblog Reizen over de Wereld Good Cook samenwerken reisblog reizen over de wereld
smartphonehoesjes samenwerken reisblog reizen over de wereldblogs4travel samenwerken reisblog Reizen over de Wereld High Tea Holland samenwerken met Reizen over de Wereld

Interesse?

Samenwerken kan dus op verschillende manieren. Mail voor een samenwerking naar info@reizenoverdewereld.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.