Samenwerken

Samenwerken met reisblog Reizen over de Wereld

Wekelijks plaatst reisblog Reizen over de Wereld blogs over reizen. Oprichter Vincent schrijft blogs over de meer dan 50 landen die hij bezocht heeft. Over het algemeen met zijn vriendin Suzanne. Doelgroep van Reizen over de Wereld? Reislustige mensen die de wereld willen ontdekken. Samenwerken met Reizen over de Wereld? Leuk! Alle samenwerkingen moeten wel passen bij dit reisblog. Meer informatie over dit reisblog staat op over Reizen over de Wereld.

Manieren van samenwerken

Er zijn veel manieren van samenwerking mogelijk. Dit reisblogs richt zich daarbij wel volledig op de Nederlandstalige markt. Al mijn social media kanalen zijn dus in het Nederlands! Denk aan een van de volgende manieren van samenwerking.

Persreizen

Op uitnodiging van een reisorganisatie bezoeken we een reisbestemming. Vervolgens schrijven we daar een of meerdere blogs over. Uiteraard delen we dan ook foto’s en video’s op social media. Op Instagram hebben we meer dan 1000 Nederlandse volgers.

Testen van accommodaties of ervaringen

Op uitnodiging testen we ook hotels of ervaringen. Voorbeeld: We recenseerden op uitnodiging van High Tea Holland een High Tea en Coffee in Dordrecht.

Product reviews

Regelmatig testen we ook producten. Deze producten moeten wel een directe link hebben met reizen. Zoals de recensie van het kookboek The Curry Guy, terwijl we net naar Noord-India waren geweest. Of het testen van een fotoboek van onze reis naar Japan.

Samenwerkingspartners uit het verleden

Reizen over de Wereld werkte samen met.

fotofabriek samenwerken reisblog Reizen over de WereldVoigt Travel samenwerken reisblog Reizen over de WereldSwedish Lapland Tourism samenwerken reisblog reizen over de wereldStadsbranderij Dordrecht reizen over de wereld samenwerken reisblogHigh Tea Holland samenwerken met Reizen over de WereldGood Cook samenwerken reisblog reizen over de wereld

Interesse?

Samenwerken kan dus op verschillende manieren. Mail voor een samenwerking naar info@reizenoverdewereld.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.