Deze reisvideo laat je de hoogtepunten van Santiago in Chili zien

1
4468

Santiago de Chile heeft als hoofdstad van Chili veel te bieden. In deze reisvideo met de hoogtepunten van Santiago de Chile neem ik je letterlijk mee langs alle hoogtepunten.

Hoogtepunten Santiago de Chile

Weer een nieuwe reisvideo na mijn reisvideo met de hoogtepunten van zomers Zweeds Lapland. En dit is de eerste reisvideo in een serie over Chili. In de Nederlandse zomervakantie verbleven we een maand in Chili. Startpunt van onze reis was Santiago de Chile. Daarna reizen we door naar Paaseiland. Maar eerst dus Santiago de Chile. Natuurlijk spreekt de reisvideo voor zich. Wil je toch wat meer achtergrondinformatie? Deze toelichting is voor de reizigers die wat meer informatie willen over de plekken in de video.

Hoogtepunt 1: De religieuze berg San Cristobal

Uitzicht op weg naar religieuze berg San Cristóbal
De berg San Cristobal kun je beklimmen. Je kunt de top ook bereiken met een kabelbaantje. Probeer het buiten het weekend te doen. In het weekend is de kabelbaan erg populair bij Chilenen zelf. Zelf raad ik een beklimming aan. Omdat je dan tijdens je wandeling een geweldig uitzicht hebt op Santiago de Chile.

Hoogtepunt 2: Sky Costanera

Hoogtepunten van Santiago de Chile: Sky Costanera
Het tweede hoogtepunt in de video is het hoogste gebouw van Chili en Zuid-Amerika: Sky Costanera. Sky Costanera is met de metro prima te bereiken. Probeer een uurtje voor zonsondergang naar Sky Costanera te gaan. Dan kun je de zonsondergang meepakken zoals je in de video kunt zien.

Hoogtepunt 3: Een wandeltour

Suus luistert naar Wally
Wil je de minder toeristische kant van de hoofdstad van Chili ontdekken? Doe dan een gratis wandeltour. Gratis wandeltours (zoals de graffititour in Bogota) vinden we een ideale manier om een stad te leren kennen. In Chili doen ze dat via Tours4Tips. In Santiago de Chile bieden ze twee gratis wandeltours aan. Wij kozen voor de versie waar je ‘off the beaten track’ gaat. Enige dat je hoeft te doen: Wally te volgen. Verzamelpunt van de wandeltour is het Museo de Bellas Artes. Wally neemt je mee naar lokale markten en een bijzondere begraafplaats.

Alle artikelen over reizen in chili

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.