Over Reizen over de Wereld

Even voorstellen

over reizen over de wereld
Hallo, ik ben Vincent van Reizen over de Wereld. Een dertiger die al zijn hele leven reist. Ik ben gek op de wereld en ik bezoek elk jaar een verre bestemming. Daarbij heb ik een voorliefde voor bestemmingen die in opkomst zijn, zoals Colombia. Maar uiteraard bezoek ik ook populaire bestemmingen. Zo reisde ik in 2016 drie maanden door de Verenigde Staten en Hawaii. Ook de populaire reisbestemming Japan heeft mijn hart gestolen.

In contact komen? Kijk dan op onze contactpagina. Samenwerken? Kijk dan op de pagina samenwerken.

Mijn reisblog

Reizen over de Wereld is het reisblog op wereldreis. Hoewel, soms zit oprichter Vincent (altijd leuk om in de derde persoon over jezelf te praten) ook wel eens in Nederland. Niet verder vertellen hoor! Het reisblog is in ieder geval wel constant op wereldreis. Het reisblog is ooit begonnen om in 2010 samen met een goede vriend (Richard) een wereldreis bij te houden. Dat was die goede ouderwetse tijd. Reisverslagen waren toen nog voor vrienden en familie. Die hield ik bij op een algemene website. Sinds 2015 schrijf ik reisverhalen voor een groter publiek op dit reisblog.

Mijn reizen

De meeste mensen reizen maak ik met mijn vriendin Suzanne. Onze strategie: Het vinden van een vliegticket en dan het land ontdekken. We blijven graag langer in een land om de cultuur echt te leren te kennen. Ook geeft het de tijd om bijzondere excursies te doen. Zoals de beklimming van de Mount Fuji in Japan of de vierdaagse wandeltocht Ciudad Perdida in Colombia. Af en toe maken we ook een korte reis, zoals een weekje Zweeds Lapland in de zomer.

Maar wat zoek jij in een reis?

Ik zoek avontuur

Ik zoek cultuur

Ik zoek natuur

Ik zoek werelds eten en drinken

Ik zoek populaire artikelen op Reizen over de Wereld

Afsluiter: Mijn persoonlijke hoogtepunten

Het begon dus als een reisverslag wereldreis. Uiteraard heeft dat sinds 2010 flink wat mooie avonturen opgeleverd. Enkele hoogtepunten van reisblog Reizen over de Wereld door de jaren heen:

2010 Bezoek Potala Palace – Tibet
2011 Bungeejump van 220 meter van de Verzasca Dam – Zwitserland
2012 Duiken op de breuklijn van de tektonische platen tussen Europa en Amerika – IJsland
2013 Orang Oetangs spotten in Bukit Lawang – Indonesië
2014 Versierde olifanten tijdens de Kandy Esala Perahera – Sri Lanka
2015 Mount Fuji beklimmen – Japan
2016 Wandelen over vulkanen in Hawaii
2017 Vier dagen Colombiaanse jungle voor de verloren stad (Ciudad Perdida)
2018 Deze reisvideo is de complete reisgids voor een rondreis op Paaseiland
2019 De beklimming van de Kilimanjaro in Tanzania
2020
Les Eyzies in Frankrijk verkennen
2021 ???