We waren veel te vroeg bij het hotel en konden dus nog niet inchecken. We hebben onze spullen bij het hotel achter gelaten en zijn met een sightseeing bus (500 yen voor onbeperkt gebruik) langs de hoogtepunten van Nagoya gereden.

Reuzenrad in winkelcentrum

Ferris weheel
We stapten uit bij de TV Tower. Hier lagen allemaal moderne gebouwen omheen wat wel leuk was om te zien. Ook kwamen we midden in de straten een reuzenrad tegen, een beetje een vreemde plek voor een reuzenrad…

Miso katsu, de lokale lekkernij

Teppan Tonkatsu
We zijn een winkelcentrum ingegaan waar we op zoek gingen naar Yabaton, een restaurant dat werd aanbevolen door Lonely Planet. Het was iets duurder dan waar we normaal voor eten, maar dat was zeker de moeite waard! We bestelden Miso Katsu. Het ziet eruit als een varkensschnitzel, maar smaakt heel veel beter. De kok kwam zelf een zoete miso saus erover gieten. Erg lekker!

Kasteel Nagoya

Nagoya castle
Met volle maag gingen we weer terug naar de bus, waar we verder wilden naar het kasteel van Nagoya. Toen we daar aankwamen ging het al bijna dicht en konden we wel nog naar binnen gaan, maar niet alles meer bekijken. We moesten nog wel 500 yen betalen. Dit vonden we iets te veel en hebben toen maar van een afstandje een foto gemaakt.

’s Avonds hebben we niet veel meer gedaan. We hebben ergens nog wat broodjes gegeten voor de verandering, ook wel eens lekker in plaats van elke dag rijst en noedels!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.