De magische grens van 100 Instagramfoto’s is behaald. Tijd om de 10 populairste Instagramfoto’s van Reizen over de Wereld op een rij te zetten.


Inmiddels staan er alweer 100 foto’s op het Instagramaccount van Reizen over de Wereld. Tijd om mijn populairste 10 foto’s eens uit te lichten. We beginnen in Sri Lanka en eindigen in China.

1. Paalvissers in Sri Lanka


Zonder twijfel is dit de populairste foto. De foto hoort bij het fotoverhaal dat ik schreef over de Sri Lankaanse paalvissers.

2. Schemering bij de Big Ben


Londen. Een populaire stad. Dat blijkt wel uit de populariteit van deze foto van de Big Ben.

3. Molens Kinderijk


De molens aan de Kinderdijk. Een prachtig stukje Nederlands zoals je kunt lezen in het artikel zeven foto’s van molens Kinderdijk.

4. Jajce in Bosnië en Herzegovina


Deze prachtige waterval in Bosnië en Herzegovina vinden we terug op plek 4. Je leest in het fotoverhaal van Jajce meer over deze bijzondere plek.

5. Empire State Building


Deze foto van het Empire State Building is onderdeel van het artikel vijf wolkenkrabbers op een rij.

6. Bamboo Grove in Japan


De Bamboo Grove in Kyoto spreekt tot de verbeelding. Maar op welk plekje in de top 20 bezienswaardigheden Japan vinden we de Bamboo Grove terug?

7. Gewoon sushi


Iedereen houdt van sushi. Anders kan ik de populariteit van deze foto niet verklaren. Op zoek naar heerlijke sushi in Japan? Wij aten sushi bij de vismarkt van Tokyo.

8. Mongools jongetje


Dit jongetje uit de Gobiwoestijn is gelukkig populair genoeg om nog in de top 10 te belanden. Een van mijn favoriete foto’s.

9. Kasteel Predjama in Slovenië


Kasteel Predjama is een van de grote trekpleisters van Slovenië.

10. Panda’s!


Op plek 10 vinden we de schattige reizenpanda’s uit China.

Meer Instagram?

Bekijk ook mijn vijf favoriete instagramaccounts over reizen of lees over de vijf poppen die reizen over de wereld op Instagram.

Wat is jouw favoriete foto van bovenstaande lijst?

5 REACTIES

  1. Wat een prachtige foto’s! Ik vind Instagram een geweldig medium, maar soms mis je nogal wat, omdat het zo vluchtig is.

    Mijn favoriet is de foto van de paalvissers! Maar de foto van het Mongoolse jongetje vind ik ook helemaal fantastisch 😀

    • Ja, Instagram is erg leuk. Gewoon lekker foto’s bekijken, maar het is wel aan het veranderen. Meer reclame, foto’s niet meer chronologisch. Maar genoeg moois om nog te volgen op Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.