Een honkbalwedstrijd bijwonen in Japan? Koop een kaartje voor het honkbal bij een 7Eleven supermarkt en geniet van sport nummer 1 in Japan.

Kaarten kopen voor honkbal in Japan

Kaarten honkbalwedstrijd Japan
Als je een honkbalwedstrijd wilt bezoeken in Japan moet je natuurlijk aan honkbalkaarten komen. Het honkbalseizoen in Japan loopt ongeveer van maart t/m september. Je kunt vooraf kaarten kopen via een Engelse ticketwebsite (zoals http://www.japanballtickets.com), maar dat is wel erg duur. Koop je kaarten voor het honkbal daarom ‘gewoon’ in de supermarkt.

Japanse honkbalkaarten koop je in de supermarkt

De beste en goedkoopste manier om kaarten voor het honkbal in Japan te kopen is de Supermarkt 7Eleven.  Doe dit dan wel op tijd! Honkbal is de populairste sport in Japan en de kaarten zijn snel uitverkocht. In Hiroshima wilden we een wedstrijd van honkbalteam de Hiroshima Carps bijwonen, maar alle wedstrijden waren al toen al uitverkocht.

Vraag om hulp bij de ticketautomaat

Als je weet welke wedstrijd je wilt bezoeken, moet je een kaartje kopen via de ticketautomaat van de 7Eleven. Daarvoor heb je hulp nodig van een medewerker van 7Eleven, tenzij je Japans kunt lezen. Zij helpen je graag met het kaartje. Je betaalt dan het reguliere tarief en je kaartjes worden direct uitgeprint. Ideaal dus! Wij waren zeer snel geholpen.

Tips bij het kopen

Baseball Japan
Honkbal is een populaire sport. Als je een honkbalwedstrijd wilt bezoeken, moet je dus zo vroeg mogelijk kaarten kopen.  Kijk voor je reis, of in Japan, dus eerst even naar het speelschema. Hieronder een overzicht met de verschillende honkbalteams in Japan. Wij hebben kaarten gekocht voor de Tokyo Giants. Dat is van de populairste teams in Japan. Ze spelen in de Tokyo Dome met een capaciteit van 55,000 plekken.

Stad Team Stadion
Tokyo Yomiuri GIANTS Tokyo Dome
Tokyo Yakult SWALLOWS Jingu Stadium
Westen van Tokyo Seibu LIONS Seibu Dome
Oosten van Tokyo Chiba Lotte MARINES QVC Stadium
Zuid Tokyo Yokohama BAYSTARS Yokohama Municipal
Osaka Orix BUFFALOES Osaka Dome
Osaka Hanshin TIGERS Koshien Stadium
Fukuoka SoftBank HAWKS Yahoo Dome
Hiroshima Hiroshima CARPS Mazda Stadium
Nagoya Chunichi DRAGONS Nagoya Dome
Sapporo Nippon Ham FIGHTERS Sapporo Dome
Sendai Rakuten Golden EAGLES Miyagi Stadium

Prijs van honkbaalkaartje in Japan

Wij hebben 2300 Yen (iets van 17 euro) betaald voor ons honkbalkaartje.

Zelf kaarten gekocht voor honkbal in Japan? Of ooit het honkbal bezocht in Japan? Laat hieronder een reactie achter. Op deze manier heeft iedereen die kaarten voor honkbal wil bestellen in Japan de meest actuele informatie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.