Regelmatig ontvang ik vragen over het kopen van kaarten voor het sumoworstelen in Japan. Ik deze blog leg ik uit waar je die kaarten het beste kunt kopen.

Kaarten kopen sumoworstelen

Sumoworstelen doyho wedstrijd
Regelmatig krijg ik via het contactformulier van Reizen over de Wereld vragen van lezers. Dat is altijd leuk. Dus stuur je vragen vooral in. In het geval van het sumoworstelen worden lezers enthousiast van verhalen en filmpjes. Zoals mijn blogpost over sumoworstelen. En ja: Dan wil je zelf ook naar het sumoworstelen.

Maar dan: Je wilt kaarten gaan kopen. Dan kom je op een Japanse website terecht. Niet handig. Het risico om op de dag zelf kaarten te kopen? Niet handig. Tenzij je in het begin van het toernooi zit. Wellicht. Echter, toen wij in Nagoya naar het sumoworstelen gingen, waren er geen kaartjes meer te koop. Daarbij, het sumoworstelen wordt gewoon een van de hoogtepunten van je Japanreis (zie ook top 20 bezienswaardigheden van Japan). Regel dat gewoon vooraf is mijn advies.

Koop kaarten liever vooraf. Je hebt geen garantie dat je kaarten op de dag kunt kopen.

Kaarten kopen sumoworstelen Japan: Waar doe je dat?

Zitten en wachten op kaarten sumoworstelen
Maar waar kun je nou kaarten kopen? We kochten kaarten via https://buysumotickets.com. Overigens is dit geen gesponsorde post, maar gewoon een website waar ik en onze lezers goede ervaringen mee hebben. We Buy Sumotickets sturen de kaarten gewoon op naar je huisadres. Ze rekenen wel een marge voor hun service uiteraard. Hoe later in het toernooi je gaat, hoe spectaculairder het is. Dus waarschijnlijk ook duurder. Recentelijk heeft iemand nog kaarten gekocht bij ze en dat ging goed. Bij het sumoworstelen in Japan hoef je alleen te verschijnen. Daarna word je begeleid naar je plek.

Lees ook: Naar het sumoworstelen in Nagoya

Meer weten over sumoworstelen?

Wil je meer weten of deze uniek sport? Lees dan mijn Tien dingen over sumoworstelen die je nog niet wist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.