In Las Vegas kan je niet alleen gokken, maar ook gevaarlijk lekker eten. Bij The Heart Attack Grill vielen letterlijk al meerdere doden.

The Heartattack Grill in Las Vegas

In ziekenhuisjurk aan de hamburger
The Heart Attack Grill is een aparte tent. Je vindt dit restaurant in het oude deel van Las Vegas: Fremont Street. Dus niet aan de beroemde strip. Toch is een uitstapje naar dit deel van Las Vegas de moeite waard. Bijvoorbeeld om het grootste goudklompje ter wereld te bekijken. Maar dus ook voor de Heart Attack Grill, waar meerdere mensen tijdens het eten dood neervielen. Oppassen geblazen dus.

Zwaarder dan 160 kg? Dan eet je gratis

160 kilo = gratis eten
De ‘hartaanval grill’ dus. Een ziekenhuis themarestaurant. De serveerster (“verpleegkundige”) neemt de order (“recept”) op van de klant (“patiënt”). Bij binnenkomst moet je dus ook een ziekenhuisjurk aan. Daarna werden we naar de tafel geleid. ‘Helaas’ zijn we niet zwaarder dan 160 kg. Dan hadden we gratis gegeten. Dan maar bestellen. Je kunt kiezen uit:

Een “Single Bypass Burger”, “Double Bypass Burger”, “Triple Bypass Burger”, “Quadruple Bypass Burger”, “Quintuple Bypass Burger”, “Sextuple Bypass Burger”, “Septuple Bypass Burger” of toch een “Octuple Bypass Burger”? En ja, met of zonder bacon?

Ook lekker: De kamelenburger uit Dubai?

Bord niet leeg? Billenkoek!

Cash only
We worden geholpen door een lilliputter. Ik win advies in. Welke hamburger moet ik bestellen? Ze vraagt of ik een hamburger wil die ik kan opeten of eentje die goed is voor de foto. Ik vraag om het laatste. De verpleegster schrijft me een ‘Triple Bypass Burger’ voor. Niet opeten betekent billenkoek. Maar, zo verzekert ze me, ‘i’m a friendly nurse’. Als ik het vlees maar opeet!

Milkshake kan niet dikker

Milkshake met extra boter
We bestellen er ook een milkshake bij. Een milkshake die ze niet dikker konden maken. Anders was roeren niet meer mogelijk. Een cola light staat niet op het menu. Alleen suikerhoudende dranken. Een beetje gek is het dus wel, maar zo zegt de baas van het bedrijf: “In tegenstelling tot MacDonalds kom ik er eerlijk voor uit dat het eten slecht is”.

De mega hamburger

Mega hamburger eten
De hamburger is inderdaad goed voor op de foto. Ik krijg hem met moeite net op. Echt gezond is het niet. Een Quadruple Bypass Burger heeft net iets minder dan 10,000 calorieën. Niet gezond dus, maar je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor wat je eet. Kortom, erg grappig om er een keer te eten! Maar je moet dit (net als een MacDonalds) niet elke dag doen.

Adres: Heart Attack Grill: 450 Fremont St, Las Vegas, NV 89101-5623.

In de categorie aparte restaurants: Maid Cafe bezoeken in Japan

Welk maatje hamburger zou jij bestellen?

2 REACTIES

  1. Leuk om over te lezen! Ik heb er toch maar niet gegeten afgelopen vakantie. Knap dat je die burger hebt opgegeten. Het is in ieder geval wel leuk voor op de foto! En is dat nou een klont boter op de milkshake? 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.