De beroemde Niagara Falls Canada schitteren in deze editie van het fotoverhaal. Vanaf de boot Maid of the Mist maakte ik deze foto.

Niagara Falls Canada vanaf de boot

Niagara Falls Canada vanaf de boot
In 2009 bezocht ik de Niagara Falls. Daar maakte ik een foto die ik nu niet zo snel zou maken. Waarom niet? Dat zou ik mijn huidige camera niet aandurven. Ik maakte deze foto namelijk vanaf een boot. Bijna tegen de watervallen aan. Een natte bedoeling dus. Dat durfde ik mijn relatief ‘goedkope’ Nikon compactcamera wel aan.

De beste plek om de Niagara Falls te bewonderen? Vanaf Canada!

Niagara Falls vanaf Canada of Amerika?

In Toronto Canada vertrekt de beroemde boot Maid of the Mist. Die vaart bijna tegen de watervallen aan. Opvarenden van Maid of the Mist krijgen dan ook een regenpak mee. Toronto is naar mijn mening ook de beste plek om de Niagara Falls te bezoeken. Waar krijg je anders de kans om aan de voet van de indrukwekkende Horseshoe Falls te staan? Daarnaast is Toronto ook de plek om de watervallen ’s avonds te bekijken. De Niagara Falls worden dan verlicht. Dit spektakel is het beste te bekijken vanaf de Canadakant.

De Niagara Falls werden 11.000 jaar voor Christus gevormd. Zo’n 1846 jaar na Christus vaarde de eerste Maid of the Mist Steamboat uit

Terug naar de foto. Daar had ik vooral het geluk dat een vader een kind op zijn schouders nam. Een mooie foto was het resultaat. Als zeg ik het natuurlijk zelf.

Fotoverhalen

In de rubriek fotoverhalen deel ik mijn beste foto’s. Liefhebber van watervallen? Lees dan het fotoverhaal van de bijzondere waterval in Bosnië en Herzegovina. Meer natuurschoon vind je in het fotoverhaal over de paalvissers in Sri Lanka. Kun je niet kiezen? Neem dan een kijkje in het overzicht met alle fotoverhalen!.

Wil jij de Niagara Falls ooit van zo dichtbij zien? Of heb je de Niagara Falls al bezocht? In Canada of Amerika?

Volg Reizen over de Wereld ook op Instagram, Facebook, Google Plus, Bloglovin’ of Twitter. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.