Foto’s van Nederlands eiland Dejima in Nagasaki, Japan. Dejima was ooit de enige plek waar buitenlanders mochten komen in Japan. De fotorapportage hoort bij het reisverslag Nederlands eiland Dejima in Japan.

Dejima in Nagasaki


1 REACTIE

  1. Misschien is mijn eerdere poging van een berichtje niet doorgekregen. Graag wil ik vragen of ik de foto met de blikken drop mag gebruiken. Ik publiceer een oud reisverslag over Deshima, achterin verwijs ik naar allerlei verdere info en natuurlijk ook naar de huidige sporen in Deshima. Bij boekenkomt een miniplaatje van hun cover, bij de melding van de aparte ‘Hollandse’ zou ik graag illustreren met uw foto. Natuurlijk komt u nam er dan bi als u dat leuk vindt.
    Benieuwd en met vriendelijke groet,
    J.C Hemmes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.