Om naar de Verenigde Staten te reizen moet je een ESTA aanvragen. Wat is een ESTA? En hoe vraag je makkelijk een ESTA aan?

Verblijf tot 90 dagen in de Verenigde Staten met een ESTA

The Wave in Amerika is een van de plekken die we hebben bezocht.

We zijn in 2016 precies 90 dagen in Verenigde Staten geweest. De start van onze reis was in Hawaii. Daarna vlogen we naar het vasteland. Om vervolgens via het westen (San Francisco) naar het oosten (New York) te rijden. Voor zo’n reis heb je geen visum nodig, maar een Electronic System for Travel Authorization (ESTA). De Verenigde Staten kennen namelijk het Visa Waiver Program (VWP). Nederland neemt deel aan dit programma waardoor je waarschijnlijk geen visum voor Amerika nodig hebt.

Deze video van Evisa application services geeft meer uitleg over visumvrij reizen naar de Verenigde Staten.

Een ESTA (laten) aanvragen

Je kunt een ESTA via de officiële website aanvragen, maar kun je ook gemakkelijk door Esta-aanvragen.nl laten regelen. Er zijn twee belangrijke redenen om een ESTA te laten regelen.

De eerste reden is dat het belangrijk is dat je een ESTA aanvraag foutloos doet. Zij nemen deze zorgen uit handen. Want ze controleren je aanvraag. Zodat je zorgeloos op reis kunt. Je kunt natuurlijk ook gewoon voor een stukje gemak gaan door het te laten regelen.

De tweede reden is dat je via de officiële website met creditcard moet betalen. Dat hoeft niet via Esta-aanvragen.nl. Je kunt daar gemakkelijk met IDEAL betalen, maar natuurlijk ook met creditcard.

Kortom, wil je een stukje zekerheid? Laat je aanvraag dan regelen. Je betaalt een totaalbedrag van 25 euro per aangevraagde ESTA via
Esta-aanvragen.nl.

Lees meer over de Verenigde Staten

Je ESTA binnen? Dit kun je zoal in de Verenigde Staten doen.

Dit blog heb ik geschreven op verzoek van eVisa application 
services.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.