Contact

Leuk dat je contact zoekt! Heb je een vraag? Zoek je een samenwerking? Of wil je gewoon wat melden? Elk commentaar is welkom. Je kunt daarvoor het contactformulier onder aan deze pagina invullen of mailen naar info@reizenoverdewereld.nl. Ik ben ook bereikbaar via sociale media:

Over Vincent

Ik ben Vincent van reisblog Reizen over de Wereld en heb meer dan 50 landen bezocht. In 2010 heb ik mijn reisblog opgericht. Toen nog om het thuisfront op de hoogte te houden van mijn wereldreis. Die reis ging van Rusland naar Nieuw-Zeeland en maakte ik samen met een goede vriend. Inmiddels maak ik de meeste verre reizen met mijn vriendin Suzanne. Op de pagina over Reizen over de Wereld staat meer informatie.

Over Reizen over de Wereld

Reizen over de Wereld is een persoonlijk reisblog waar ik verhalen schrijf over de verre reizen die ik elk jaar maak. Ik bezoek elk jaar minimaal een wereldse reisbestemming. Reizen over de Wereld is dus een kleinschalig reisblog met artikelen waar ik zelf 100% achter sta. Elke maand weten tussen de 3000 en 5000 unieke bezoekers mijn reisblog te vinden. Dat zijn reislustige mensen die net als ik de wereld willen ontdekken.

Samenwerken

Ik sta open voor verschillende manieren van samenwerken. Denk aan het maken van persreizen, recensies van producten of winacties. Daar schrijf ik graag een blog over. Op de pagina samenwerken staat een overzicht van mijn samenwerkingen.