Op zaterdag 29 augustus 2015 vond de eerste City Swim Dordrecht to Fight Cancer plaats in de historische havens van Dordrecht. Heel Dordrecht was uitgelopen voor dit evenement waar verschillende deelnemers zwommen voor het goede doel.

Dordrecht op zijn mooist

Kuipershaven, City Swim Dordrecht to Fight Cancer 2015
Het zonnetje scheen. Er kon dus goed gezwommen worden en het weer maakte de monumentale panden van Dordrecht natuurlijk alleen maar mooier. Collega Bart had zich ook ingeschreven voor dit evenement en mocht zich dus ook wagen aan dit parcours in de historische haven van Dordrecht. Er waren verschillende groepen van zwemmers. Uiteindelijk heb ik begrepen dat er zo’n 500 zwemmers hebben meegedaan die samen al meer 180.000 euro hebben opgehaald. Bart deed uiteindelijk meer aan het parcous van 2 kilometer. Vooraf geen geoefende zwemmer, maar oefening baart kunst. Hij stond namelijk fit aan de kade nadat hij zijn rondje had gezwommen!

Op naar de 600 euro

Bart in actie
Vooraf had ik Bart gezegd dat ik hoopte op een mooi bedrag van 500 euro. Inmiddels heeft hij dat bedrag al gehaald. De teller staat zelfs al bijna op de 600 euro. Meer informatie over Bart is te vinden via http://dordrecht.swimtofightcancer.nl/bartvanleeuwen. Doneren kan nog.

Dan volgen nu nog wat foto’s.

Zwemmen in de haven

Haven dordrecht, City Swim Dordrecht to Fight Cancer 2015

Start/finish

Start Finish

Grote Kerk

Grote kerk en zwemmers, City Swim Dordrecht to Fight Cancer 2015

Pand Wolwershaven

Wolwevershaven, City Swim Dordrecht to Fight Cancer 2015

Toekijken vanaf de boot

Toekijken op de boot

Ook eendjes zwommen mee

Eendje, City Swim Dordrecht to Fight Cancer 2015

Onder de brug door

Onder de brug door, City Swim Dordrecht to Fight Cancer 2015

Meer informatie

Meer informatie is te vinden via de website van Swim to Fight Cancer. Op zondag 13 september 2015 vindt er nog een City Swim plaats in Den Bosch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.